1. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare
Accesul și utilizarea site-ului www.intelfast.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare, alături de toate legile în vigoare aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul  www.intelfast.ro
Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. www.intelfast.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.intelfast.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul lui este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cât mai ușor, structurat și rapid știri, informații și oferte speciale din IT. Prin intermediul formularului de căutare, din partea de sus a fiecărei pagini, se pot afla ușor și rapid informații despre un anumit domeniu de interes, tastând cuvântul cheie reprezentativ pentru acesta. Ofertele speciale sunt limitate, pozele au doar un caracter informativ și pot diferi uneori de aspectul produsului. Pentru a beneficia de aceste oferte, este necesar sa contactați vânzătorul, care vă va confirma disponibilitatea și vă va prezenta toate detaliile ofertei.

Pentru ca www.intelfast.ro să vă permită utilizarea acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

•    INFORMAȚIILE DE PE WWW.INTELFAST.RO SE VOR UTILIZA DOAR ÎN INTERES PERSONAL ȘI NON-COMERCIAL

•    NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMAȚIE (text, poze, video, sau orice alt material) FĂRĂ A OBȚINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI

•    NU VEȚI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, ÎN AFARĂ DE PARȚILE UNDE AVEȚI LEGAL ȘI PRESTABILIT ACCES

•    NU VEȚI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMAȚII CARE POT INDUCE ÎN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).

•    VEȚI RESPECTA TERMENII ȘI CONDIȚIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE

•    Sunteți de acord sa nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul, integral răspunzător pentru activitatea desfăsurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică www.intelfast.ro. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. www.intelfast.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Publicarea de informații de către utilizator
www.intelfast.ro permite utilizatorilor să posteze diferite comentarii (text). www.intelfast.ro nu garantează confidențialitatea acestor materiale. Veți fi singurul răspunzător de conținutul comentariilor postate. Sunteți de acord să nu postați informații care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, sa nu fie obscene, pornografice, amenințătoare, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. www.intelfast.ro poate șterge comentariile care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment prealabil.  www.intelfast.ro are dreptul de a verifica și decide care dintre comentariile postate încalcă sau nu acești termeni și condiții.

Sunteți conștient și de acord ca postând informații pe acest website, acordați www.intelfast.ro toate drepturile de autor asupra lor, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. www.intelfast.ro permite folosirea materialelor doar în interes personal, informațional și non-comercial.

6. Limitarea răspunderii
www.intelfast.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor și condițiilor
Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în aceasta pagină.