Intelfast este un partener activ pe piața asamblării și a vânzărilor de calculatoare, echipamente și servicii IT, începând din anul 1996. Credem că o relație de afaceri de succes depinde, în primul rând, de oameni și de aceea ne prezentăm cu o echipă dinamică, de oameni bine pregătiți și dedicați acestei activități.

Aceasta afacere a pornit din pasiunea pentru calculatoare, o lume a tehnologiilor extrem de dinamice, a inovațiilor susținute și a unei curse continue pentru performantă.  Efortul solicitat de aceasta piață aparte, definită printr-un număr extrem de mare de repere și cu o perioadă scurtă de producere, ne-a situat pe poziția de integratori de soluții, fiind, în primul rând, consultanți pentru clienții noștri și nu simplii vânzători de produse. Obiectivul nostru este acela de a găsi și de a oferi partenerilor soluțiile optime, împreună cu suportul de specialitate necesar.

Alături de producători și furnizori de top, oferim o gamă completă de componente și accesorii necesare echipării si funcționarii unui calculator, de la sisteme uzuale, la calculatoare de ultima generație, servere, soluții de stocare și securitate, rețele cablate și wireless.

Factorii de succes ai afacerii noastre consideram că sunt: experiența acumulată, abordarea bazată pe eficacitate, promptitudinea cu care răspundem solicitărilor, flexibilitatea în abordarea oricărei cereri formulate de client (referitor la datele tehnice impuse de anumite proiecte), posibilitatea de a oferi prețuri competitive cu ale concurenței și acoperirea majorității reperelor și a brandurilor distribuite pe piața din Romania. Dintre toate, cel mai important este suportul pe care îl oferim clienților în alegerea, punerea în folosință și utilizarea produselor furnizate de noi, împreună cu servicii de garanție și post-garanție.

Obiectivele pe termen mediu le-am redefinit în contextul macroeconomic dur care a afectat industria și serviciile IT din Romania. Ne referim atât la recesiunea întregii economii românești cât și la modul în care s-a manifestat o concurența acerbă prin prețuri, o competiție care a scos nume sonore de pe piață sau a determinat multe preluări și fuziuni în industria IT. După o perioada de stabilizare, ne propunem acum reluarea creșterii vânzărilor directe, concomitent cu perfecționarea și extinderea serviciilor de service și mentenanță. Susținem astfel tendința firească de externalizare a departamentelor IT din companiile mici și mijlocii, cu soluții foarte avantajoase pentru clienți.

Strategia noastră, ca furnizori de echipamente, se bazează pe o excelentă colaborare cu cei mai buni furnizori și distribuitori din industria IT. Suntem onorați să vă prezentăm câțiva dintre cei cu care colaborăm cu succes de mai mulți ani: Asesoft Distribution, Elkotech, System Plus, Scop Computers, Omnilogic, IT Direct, Despec, Royal Computers, Asbis, MB Distribution și mulți alții.

Alături de ei, vă oferim produsele unor branduri de top din domeniul IT, hardware și software, pe care le enumerăm într-o secțiune dedicată. Prin consecventa cu care am propus și implementat anumite soluții, suntem „Intel Technology Provider Gold”, „Dell PartenerDirect”, „Microsoft Partner”, „Seagate Partner”, programe care ne permit sa oferim clienților condiții comerciale și suport de calitate.

Vom fi bucuroși să vă regăsim printre partenerii noștri. Dacă și dumneavoastră doriți acest lucru, vă așteptăm să ne contactați !