Ajungeți cel mai adesea aici dacă calculatorul dumnevoastră s-a defectat, merge încet, simțiți nevoia de ajutor în acest domeniu sau pur și simplu doriți mai mult!

Calculatorul personal conectat la internet, ajuns astăzi la performanțe deosebite, pune utilizatorii individuali în fața acelorași probleme cu care se confruntă și companiile. Particularitatea ar fi doar o mai mică presiune de rezolvare rapidă a problemelor apărute și un număr mai mic de echipamente gestionate.

Rămân însă  de rezolvat aceleași probleme ca și în cazul unei companii, de aceea devine necesar sa oferim tuturor utilizatorilor de PC-uri:

1.   Asistența tehnică de specialitate

•    întreținerea și revizia periodică a echipamentelor și aplicațiilor software instalate

•    repararea eventualelor defecțiuni  apărute în garanție sau post-garanție

•    actualizarea arhitecturii hardware (numită uzual „upgrade”) și a aplicațiilor software în funcție de necesități

2.   Măsuri ce vizează securitatea IT

Mulți utilizatori nu își dau seama de riscurile la care se expun folosind medii de stocare externe (memorii  flash, discuri optice, etc.) și internetul fără a lua în seama masuri de securitate IT. Astăzi, toate informațiile importante ale unei persoane moderne (informații personale,  financiare, corespondență, fotografii și filme proprii, documente și lucrări, cărți, articole, muzică etc.) sunt stocate  în format digital pe PC (calculatorul personal). Astfel, securitatea acestora, securitatea informațiilor transmise prin sistemele de mesagerie cât și securitatea serviciilor oferite prin internet, devin un punct critic pentru oricine și sunt la fel de importante ca și securizarea fizica a bunurilor personale.

Fără a intra în detalii, amintim cele trei caracteristici de bază ale datelor: confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea lor. Luînd în considerarea acestea, noi asigurăm clienților:

•    configurarea corectă a calculatorului pentru salvarea eficientă a datelor și protecția celor confidențiale

•    instalarea de aplicații antivirus și actualizarea acestora, actualizările permanente ale sistemului de operare

•    configurarea de routere și de rețele wireless securizate

•    recomandarea soluțiilor de stocare externă și backup

3.   Consultanță de specialitate

Fără a încerca să transformăm utilizatorul obișnuit într-un specialist, este necesar  totuși să-i oferim următoarele servicii:

•    consilierea utilizatorilor prin prezentarea modului corect de operare și stocare a datelor

•    asistență pentru configurarea poștei electronice

•    recomandări și analize privind alegerea unui  furnizor de internet, webhosting, email și a altor furnizori de servicii de date

•    consilierea în achiziția de echipamente IT și periferice

•    oferirea de consumabile și suport IT pentru activitatea curentă

Pentru utilizatorii individuali, oferim toate serviciile IT necesare la prețuri competitive, atât la sediul nostru cât și prin deplasare la sediul acestora, pe raza municipiului București.

Tariful se calculează în funcție de durata operațiunilor efectuate, a distanței de deplasare și poate fi evaluat luând în considerare cererile specifice. Pentru orice astfel de probleme vă rugăm să ne contactați și veți primi oferta noastră.