Dell OLEDDell a anunțat la CES 2016 lansarea monitorului OLED de 30 de inch Dell UltraSharp cu rezoluție 4K. Acesta este primul monitor OLED oferit de Dell și oferă avantajele tehnologiei OLED “organic light-emitting diode” (cunoscută de la telefoanele smartphone premium și de la televizoarele de ultima generație) în mediile profesionale pentru care culorile sunt esențiale, precum cele de proiectare grafică, de fotografie și de videografie. Acest monitor de 76,19 cm (30 inch) cu rezoluție 4K are un raport de contrast de 400.000:1, parțial datorită negrului intens oferit, la care se adaugă o reacție ultrarapidă, de 0,1 ms. Utilizatorii pot conecta rapid și ușor noul monitor la sistemele lor prin intermediul portului USB Type-C, care facilitează conectivitatea pentru alimentare, redare video și transfer de date.

Windows Central anunță că acest monitor OLED nu va suferi de efectul de remanenţă a imaginii datorită unui algoritm inclus în firmware-ul monitorului. Din martie veți putea achiziționa monitorul OLED de 30 de inch Dell UltraSharp.

Monitoarele UltraSharp cu tehnologie InfinityEdge oferite de Dell au, aşa cum vă așteptați, margini foarte subțiri ale ecranului. Dell produce aceste monitoare în două variante de dimensiune/rezoluție: de 68,6 cm (27 inch), cu rezoluție Quad HD şi de 60,4 cm (23,8 inch), cu rezoluție Full HD. Despre monitoarele cu tehnologie InfinityEdge se spune că oferă flexibilitate excelentă de reglare, sistem integrat de gestionare a cablurilor, culori precise și opțiuni extinse de conectivitate.

La CES 2016, Dell a anunțat şi de alte produse noi din categoria monitoarelor, printre care se numără primele afișaje cu tehnologie InfinityEdge din lume şi noul monitor wireless care permite afișarea şi gestionarea conținutului de pe laptopuri și smartphone-uri.”

Monitorul wireless de 24 de inch Dell UltraSharp este echipat cu tehnologie Miracast, care permite afișarea wireless a conținutului de pe laptopul cu Windows şi de pe smartphone-ul cu Android în același timp.